OP8A9955.jpg

Bliv patient hos
Gigt- og Idrætslægerne

Du kan kontakte Gigt- og Idrætslægerne direkte på telefon 69 15 48 30 i telefontiden eller udfylde skemaet til højre, så kontakter vi dig for at planlægge en tid til konsultation.

Hos Gigt- og Idrætslægerne kan du blive patient via din sundhedsforsikring, såfremt vi samarbejder med dit forsikringsselskab eller du kan blive privatpatient mod selvbetaling. 

Har du en dækkende sundshedsforsikring kan du komme til undersøgelse og behandling hos Gigt- og Idrætslægerne efter forudgående aftale med dit forsikringsselskab. Du skal blot fremsende din betalingsgaranti med et skadesnummer fra dit forsikringsselskab. 

Du kan som selvbetaler blive privatpatient uden forudgående henvisning fra egen læge eller sygehus. Se vores priser her

Kontakt os for tidsbestilling

Angiv dato og tidsrum du ønsker, at vi kontakter dig

arrow&v

Information fra dit forsikringsselskab

Praktisk information om din konsultation 

Ca. en uge før din konsultationstid hos Gigt- og Idrætslægerne, skal du gå ind på www.medortis.dk og følge "Vejledning i Udfyldelse".

Når du har besvaret logget ind og besvaret spørgsmålene kan vores læger få et bedre indtryk af sin situation, nødvendige behandling og de gener du oplever. Oplysningerne inkluderes din journal og er en sikker metode, hvorpå lægen kan få indsigt i din sygdom forud for konsultationen.

Vi tilbyder denne mulighed for at give dig den bedst mulige behandling og for, at vores læger ved konsultationen kan bruge tiden på at diagnosticere og behandle dig. Såfremt du skulle opleve udfordringer ved at udfylde skemaet online, beder vi dig udfylde dette (skema - indsæt link til skema) og medbringe til lægen ved din konsultation. 

Vejledning til Medortis

Opsøg www.medortis.dk

Klik på ”Ny bruger” (i venstre side af forsiden)

Under klinik skal du skrive: 87

Under kodeord skal du danne dit eget kodeord. Følg vejledningen.

Gå nu ind under ”registreret bruger” og log ind.

Du vil blive præsenteret for et kropsbillede delt op i områder. Klik på den del af kroppen som du er henvist for. NB: Er du henvist på mistanke om en gigtsygdom eller på grund af spredte smerter i bevægeapparatet, skal du i stedet vælge boblen: “REUMA”.

Herefter dirigeres du igennem spørgsmål relevante for dit problem.

Oplysninger gives på internettet via en sikker forbindelse. Oplever du problemer med brugen af Medortis, er du velkommen til at sende en e-mail til pierre.schydlowsky@dadlnet.dk.